ROS rietdekkers, een rietdekkersbedrijf gespecialiseerd in Renovatie, Onderhoud en Service. Een bedrijf waar kwaliteit en communicatie met de klant voorop staat.


Als rietdekkers bij ROS rietdekkers zijn we nog jong, maar zeker niet onervaren. Gezamenlijk zitten we al bijna 20 jaar in het vak. Na jaren voor hetzelfde rietdekkersbedrijf te hebben gewerkt, hebben we ons niet alleen bekwaamd in het rietdekkersvak maar zijn we ook een zeer goed team geworden.

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er heel veel vraag is naar rietdekkers, met name op het gebied van reparatie en onderhoud, maar weinig aanbod. Daarnaast is communicatie met en naar de klant vaak van ondergeschikt belang. Gevolg, ontevreden klanten: afspraken worden niet nagekomen, de rekening valt flink hoger uit of de kwaliteit is minder dan verwacht.

Als rietdekkers willen wij een kwalitatief goed product leveren, het is voor ons een uitdaging van een dak dat eigenlijk aan vervanging toe is toch nog iets te maken dat weer jaren mee kan en er ook nog goed uit ziet.


Wanneer uw dak toe is aan onderhoud, reparatie of renovatie, komen wij graag bij u langs om samen met u te bekijken wat de toestand van uw dak is en wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk doen wij dit geheel vrijblijvend.


ROS rietdekkers


Paul Kokx

Remon van Vuren